reklama_pozioma
Posłowie przegłosowali wsparcie finansowe dla mediów publicznych
Opublikowano dnia 13.02.2020 21:27
Po tym jak na dotację dla mediów publicznych nie zgodził się Senat, posłowie przegłosowali korzystny dla mediów publicznych projekt, w wyniku którego te zostaną zasilone kwotą 2 miliardów złotych. Za było 232 posłów. Przeciwko 220 posłów.

screen YouTube
Teraz ustawa trafi na biurko prezydenta.

Nie udała się próba storpedowania projektu ze strony Marszałka Senatu Tomasz Grodzkiego Marszałek, który zaproponował we środę, by zamiast na telewizję i radio, pieniądze te przeznaczyć na onkologię.

Większość pieniędzy zasili prowadzoną przez Jacka Kurskiego Telewizję Publiczną, która w ostatnim czasie znacząco bije konkurencję pod względem oglądalności.

cyk

--> POBIERZ WYDANIE CYFROWE

Sprawdź w których placówkach Poczty Polskiej kupisz "TS": https://bit.ly/tysolnapoczcie

Wideo Tysol.pl Wywiad Cezarego Krysztopy z Tomaszem Szatkowskim

Jerzy Bukowski: Czy ktoś chowa jeszcze asa w rękawie?
Do tej pory nikt nie zadał nokautującego ciosu i wątpię, aby został on zadany.

Bukowski: Apel Kombatantów "Prosimy o zagłosowanie na człowieka, który stawia Polskę na pierwszym planie"
Prosimy o zagłosowanie na człowieka, który stawia Polskę na pierwszym planie, a jednocześnie respektuje jej międzynarodowe zobowiązania.

Podstawowe obowiązki polityków starających się o prezydenturę
Bardzo proszę PT Czytelników o uzupełnianie powyższych list.

Drogi Użytkowniku,

• przetwarzanie danych osobowych przez Tysol Sp. z o.o. i naszych zaufanych partnerów do celów marketingowych, w szczególności na potrzeby wyświetlania reklam dopasowanych do Twoich zainteresowań i preferencji. Wyrażenie zgody jest dobrowolne a wyrażoną zgodę możesz w każdej chwili cofnąć, niezależnie od zgód wyrażonych na pozostałe rodzaje przetwarzania danych. Dowiedz się więcej o zgodzie marketingowej w naszej Polityce prywatności / Cofnij zgodę.