reklama_pozioma
D.Wildstein o W.Frasyniuku: Jego stanowisko poparł: związek zawodowy złodziei, porywaczy, mafiozów...
Opublikowano dnia 13.01.2018 14:24
Do odmowy Władysława Frasyniuka stawienia się w prokuraturze odniósł się Dawid Wildstein.

YT, print screen
Frasyniuk oświadczył, że nie zgłosi się do prokuratury, bo w Polsce "nie ma demokracji". Jego stanowisko natychmiast poparł: związek zawodowy złodziei samochodów, porywaczy,alimenciarzy, mafiosów, czyścicieli kamienic i handlarzy kradzionym towarem. Oraz: HGW i senator Gawłowski
- skometował Wildstein.

źródło: TT

Wideo Adam Andruszkiewicz [K'15]: Głosowałem w obronie ministra Macierewicza i już tłumaczę dlaczego

Jerzy Bukowski: Wyborcze esemesy
Mam nadzieję, że nikt, kto wysłał dzisiaj esemesa lub odbył rozmowę telefoniczną o kandydatach do samorządów nie zostanie pociągnięty do odpowiedzialności karnej.
Resortowy
Renegat

Resortowy Renegat: Cisza wyborcza…
Od wielu lat, kiedy dostęp do sieci jest powszechny, politycy publicyści czy komentatorzy zadają sobie pytane, właśnie o ową ciszę wyborczą.
Ryszard
Czarnecki

Ryszard Czarnecki: W Pardubicach odbyło się święto polskiego żużla
Dziś cisza wyborcza - a więc będzie o sporcie. W Czechach (Pardubice) odbył się decydujący o tytule mistrza świata juniorów na żużlu trzeci turniej IMŚJ ( poprzednie w Polsce i na Łotwie). Wygrał go Polak, mistrzem został Polak, wicemistrzem tez Polak. Poniżej publikuję wywiad, którego udzieliłem na ten temat „Tygodnikowi Żużlowemu”. Rozmawiał ze mną red Radosław Zieliński.